7 Kasım 2026, Cumartesi
Üst Manşet

Ahmet Poyraz'dan Özür Dilerim

İBB Park Bahçeler Müdürlüğü personeli olduğunu tespit ettik.

893
Ahmet Poyraz'dan Özür Dilerim

 

Ahmet Poyraz'dan Özür Dilerim

İBB Park Bahçeler Müdürlüğü personeli olduğunu tespit ettik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Çekmeköy’de Metro girişine çöpü bırakıp sonra fotoğraf çeken personeli Çekmeköy Belediye personeli olduğunu düşünerek ‘‘Bu zor günlerde bile trollük yapanları kınıyoruz. Kamuda partizanlığın akıl tutulmasına yol açtığının da en açık örneğidir. Metro girişine çöpü bırakıp sonra fotoğraf çeken ilçe belediyesinin bu temizlik görevlisini kamu vicdanına havale ediyoruz’’ açıklamasında bulunmuştu.

İlk Açıklama

Bu zor günlerde bile trollük yapanları kınıyoruz. Kamuda partizanlığın akıl tutulmasına yol açtığının da en açık örneğidir. Metro girişine çöpü bırakıp sonra fotoğraf çeken ilçe belediyesinin bu temizlik görevlisini kamu vicdanına havale ediyoruz.

Ongun’dan Düzeltme Twiti

Dürüstlük ve şeffaflık temel ilkemiz. Bugün paylaştığım videodaki görevlinin @Cekmekoybeltr değil, İBB Park Bahçeler Müdürlüğü personeli olduğunu tespit ettik. Gerekli işlem yapıldı. Bu hatadan ötürü Belediye Başkanımız @AhmettPoyraz'dan özür dilerim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Çekmeköy Belediyesi yaptığı açıklamayla işçiye sahip çıktı

Biz özrü kabul ettik diyelim.

Elde ettiğimiz görüntülerde bu işçinin, çalışmalarını titizlikle yaptığı görülüyor, fotoğrafları da büyük ihtimalle amirlerini bilgilendirmek için çekmiş. Umarız sizin yanlış yorumlarınızla emekçinin ekmeği ile oynanmamıştır.

 

@Mrt_Ongun

 

Paylaş

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır. Hakaret, küfür ve suç teşkil eden içerikler onaylanmaz.

İlgili Haberler

Tümü