7 Kasım 2026, Cumartesi
ORTA MANŞET HABER

Bütün Müslümanları Hedef Almıştır

Bu gerçekler ortadayken Bütün İslam alemini ve aziz milletimizi üzen bir gelişme de Dışişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklama olmuştur: “Saldırıyı memnuniyetle karşılıyoruz.” ifadesi Müslümanların yüreğini sızlatmıştır.

516
Bütün Müslümanları Hedef Almıştır

Suriye’yi Değil, Bütün Müslümanları Hedef Almıştır

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, ABD öncülüğünde Suriye’ye yapılan hava saldırısı sonrası yaptığı paylaşım şöyle:

İslam dünyası için mukaddes sayılan gecelerden Miraç Kandili’nde gerçekleştirilen bu saldırı, sadece Suriye’yi değil, bütün Müslümanları hedef almıştır.

Şüphesiz ki bu durum İslam dünyasına duyulan kin ve nefretin göstergesi olduğu kadar, hedefin sadece Suriye’nin bir parçası değil, Afganistan’dan Yemen‘e bütün İslam dünyası olduğunun en büyük göstergesidir.

Sebebi ne olursa olsun bu tür emperyalist müdahaleler coğrafyamıza kan ve gözyaşı getirmekten başka bir işe yaramayacaktır. Şüphe yok ki coğrafyamızda yaşanan bu tür saldırıların tamamı, İsrail’in işine yaramakta ve Büyük İsrail hedefine hizmet etmektedir.

Bu gerçekler ortadayken Bütün İslam alemini ve aziz milletimizi üzen bir gelişme de Dışişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklama olmuştur: “Saldırıyı memnuniyetle karşılıyoruz.” ifadesi Müslümanların yüreğini sızlatmıştır.

Bugün yaşadığımız küresel kuşatmaya ancak küresel bir direniş ve İslam ülkelerinin birliği ile karşılık verilebilir. Bu noktada en büyük görev ve sorumluluk da yine İİT dönem başkanı olarak Türkiye’ye düşmektedir.

Biz hükümetten ABD şakşakçılığı değil, İslam dünyasına öncülük edecek şahsiyetli bir duruş bekliyoruz.

Paylaş

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır. Hakaret, küfür ve suç teşkil eden içerikler onaylanmaz.

İlgili Haberler

Tümü