İçişleri Bakanlığı Basın Açıklaması
İçişleri Bakanlığı’nca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve DAEŞ bağlantılı 370 derneğin faaliyeti durduruldu.
Haberlerin yönetildiği modüldür
İçişleri Bakanlığı’nca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve DAEŞ bağlantılı 370 derneğin faaliyeti durduruldu.
Şehit Kaymakam Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk basın mensuplarına yaptığı açıklamada; Oğluyla gurur duyduğunu ifade ederek, "Vatan, uğrunda şehit olan varsa vatandır. Vatan uğruna ben de hazırım. Oğlumu şehadete ulaştıranları Allah'a havale ediyorum, vatan sağ olsun. Allah, vatanımıza ve milletimize yardım eylesin. Allah, terörü destekleyenlerin başlarına bela etsin" diye konuştu.
Kürt vatandaşlarımıza hizmet etmeyen, hizmet için canını ortaya koyanları da katledenler en büyük cezayı Kürt kardeşlerimizden görüyorlar.
Adil yargılama istiyoruz. Kim olursa olsun adaletle yargılansın. Darbeci mi, darbe girişiminde mi bulundu? Yakalayın adaletle yargılayın. Er, erbaşlar linç edildi. Linç edenleri yakalayın adaletle yargılayın. Devletin temeli adalettir.
“AVRUPA ÜLKELERİNİN BİR KISMINDA, KENDİNDEN OLMAYANI DÜŞMAN GÖRME HASTALIĞI VEBA GİBİ YAYILIYOR”
إِنَّ الْمُتَّقِينَ فِي جَنَّاتٍ وَعُيُونٍ. اُدْخُلُوهَا بِسَلَامٍ اٰمِنينَ.
"O hainler var ya o hainler, her şeyi hesap ettiler, tankları, uçakları, helikopterleri gasp ettiler. Milli iradeye darbe yapmaya kalktılar ama bir şeyi hesap edemediler. Türkiye sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan'ı hesap edemediler, onun arkadaşlarını, milletten iradesini alan Hükümeti, AK Parti'yi, milleti hesap edemediler"
Dün Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK terör örgütü tarafından Kaymakamlık binasına yönelik EYP ile düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk şehit oldu.
Sayın Yıldırım'la oldukça verimli geçen görüşmemizin, inanıyorum ki ülke ve millet hayrına güzel gelişmelere vesile olacağı kanaatindeyim.
“Yüzyıl önce bu coğrafyanın bedenini paramparça eden ama ruhunun bütünlüğünü bozamayanlar, şimdi nihai darbeyi vurmanın peşindeler. Bu oyunu bozacak olan Türkiye’dir. Bunu da icraat yaparak, eser üstüne eserler inşa ederek yapacağız”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.