BAYBURT’A 15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKI
Yeni Şehir Parkı yanında yapılan ve 40 bin metrekare alan üzerine kurulan parkta çevre düzenlemesi için 12 bin adet gül kullanılırken 10 bin metrekare alan üzerinde çimlendirme çalışması yapıldı.
Haberlerin yönetildiği modüldür
Yeni Şehir Parkı yanında yapılan ve 40 bin metrekare alan üzerine kurulan parkta çevre düzenlemesi için 12 bin adet gül kullanılırken 10 bin metrekare alan üzerinde çimlendirme çalışması yapıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AA muhabirine FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası AK Parti'de ve kamuda yürütülen çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu.
Ülkemize, milletimize kast etmiş olan, FETÖ’nün Türkiye’den temizlenmesi bir zorunluluktur. Bunu başımıza açmış olan siyasi yapının da bu konu ile ilgili hesap vermesi, bu temizlik kadar zaruridir.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Taciser İçyer’in cenaze törenine katıldı.
“Bugün Türkiye’yi yakan ateşin, yarın, bize karşı mücadele eden terör örgütlerinin arkasında durma gayretinde olanlara kesinlikle ulaşması kaçınılmazdır. DAEŞ’i, PKK’yı, PYD-YPG’yi, FETÖ’yü ayrı tutan anlayışı hep birlikte reddetmeliyiz”
Üzülerek görüyoruz ki son KHK’lar ile görevlerine son verilenler arasında ülküdaşlarımız da bulunmaktadır. Bu durumun bir an önce telafi edilmesi gerekmektedir.
Başbakan Binali Yıldırım, Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 8 asker için düzenlenen törene katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediye Başkanlığı’nda Çankaya Belediyesi şirketleri ile DİSK Genel İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.
Çin Halk Cumhuriyeti’nin Hangcou kentinde düzenlenen G20 Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi, aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bulunduğu konuk ülke liderlerinin Çin Devlet Başkanı Şi Cinping tarafından karşılanması ve aile fotoğrafı çekimi ile başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için bulunduğu Çin'in Hangcou kentinde, Almanya Başbakanı Merkel'i kabul etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.