Demokrasi Ve Şehitler Mitingi'nde Olacağım
Darbeleri yok etmenin tek yolu cumhuriyetin kurucu değerlerini diriltmektir. Birliğimizi sağlayan bu değerler Yenikapı'da haykırılmalıdır!
Haberlerin yönetildiği modüldür
Darbeleri yok etmenin tek yolu cumhuriyetin kurucu değerlerini diriltmektir. Birliğimizi sağlayan bu değerler Yenikapı'da haykırılmalıdır!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgeyle teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarını ayıklama çalışmalarının "ivedilikle ve özenle" yürütülmesi istendi.
Devletin kilit ve kritik noktalarına sızarak ele geçirmeyi planlayan FETÖ yapılanması, en az PKK, YPG, PYD ve IŞİD kadar, belki de daha fazla katil, vahşi ve acımasızdır.
Artık milat olsun Zor değil ki bir arada olmak, konuşmak… @kilicdarogluk @dbdevletbahceli @RT_Erdogan @BA_Yildirim
"Kamuoyunun yaptığı çağrılar dikkate alınarak bugün MYK’mız detaylı bir değerlendirme yaptı. Bu değerlendirme sonucunda Sayın Genel Başkanımızın mitinge katılmasına karar verilmiştir."
15 Temmuz’da, Çanakkale’de yarım kalan batıl hesap görülmek istendi.15 Temmuz’da Milli Mücadele’yi hazmedemeyenler tekrar şanslarını denedi.
“15 Temmuz Darbe Girişimi ve Din İstismarına Karşı Birlik, Dayanışma ve Gelecek Perspektifi”
Mustafa Kemal Atatürk’ün Gazi Meclisi’ne top da çalışmaz, tüfek de çalışmaz. Yedi düvel duysun TBMM’nin temeli salonlarda değil cephelerde atılmıştır
Şeref Malkoç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den ve MHP’lilerden özür diledi.
"Şehitlerimiz sayesinde milletimin bütün fertleri beraberce yeni bir destan yazdı. Bu gözü dönmüş katiller, darbe sonrası için her şeyi ince ince hesaplamışlar ama bir şeyi unutmuşlar, o da millet."
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.