Sanatçı ve Sporcularla İftarda Buluştu
“Ülkenin Birliği ve Bütünlüğüne Saldırarak Sanatçılık Yapılamaz”
Haberlerin yönetildiği modüldür
“Ülkenin Birliği ve Bütünlüğüne Saldırarak Sanatçılık Yapılamaz”
İstanbul/ TRabzon Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi İftarda bir araya geldi.
Başbakan Binali Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yasal olmadığını söylediği kurultay ile ilgili gelişmeleri takip etmek üzere MHP Genel Merkezinde kurmaylarıyla toplantı yapıyor.
"Herkes sunu bilmelidir ki 79 milyon vatandaşıyla her türlü ihaneti şiddeti, terörü bertaraf edecek, her türlü tuzağı bozacak kudrete sahiptir Türkiye Cumhuriyeti."
“Gezi olayları bir yönüyle de İstanbul’un bu farklılıkları bir arada yaşatabilme kabiliyetine yapılan bir saldırıydı. Kendi düşüncelerini, kendi ideolojilerini, kendi hayat biçimlerini İstanbul’a ve onunla birlikte tüm ülkeye dayatma hevesi içindeki bir grubun yönlendirmesiyle yaşanan bu olaylar en büyük zararı İstanbul’a verdi”
Fason fikirlere, vizyonsuz yorumlara, içi boş sloganlara, başkalarının yazdığı oyunlara hizmetkarlık yapanlar, içlerine sinsice yerleştirilmiş virüsleri taşıyan süslenmiş kavramlarla bütün benliğimizi yiyip tüketmenin arayışındadır.
"AK Parti olarak bu dönem kararlıyız, yeni anayasayı milletimize kazandırmak ve sistemde yaşanan bu sorunu ortadan kaldırmak için her türlü gayreti göstereceğiz."
Valiliğimizce, başta katılımcılar olmak üzere vatandaşlarımızın güvenliği ve kamu düzeni gözetilerek anılan günlerde bu yönde bir toplantı ve gösteri yürüyüşü tertip edilmesine izin verilmeyecektir.
“1950, 1983 ve 2002 yılları bu bakımdan tarihî dönüm noktalarıdır. Artık bu sancılı dönemin tamamen geride kaldığına inanıyorum. Bugün devletiyle, milletiyle, sivil toplumuyla ve diğer tüm unsurlarıyla gücünü ve imkânlarını aynı hedeflere teksif etmiş bir Türkiye var”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.