7 Kasım 2026, Cumartesi
Üst Manşet

Şehit Selim Topal’ın Cenazesine Katıldılar

Şehit Topal'ın naaşı, törenin ardından Samandıra Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

1366
Şehit Selim Topal’ın Cenazesine Katıldılar

 Şehit Selim Topal’ın Cenazesine Katıldılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Selim Topal'ın cenaze törenine katıldı.

Şehit Topal için Pendik'deki 15 Temmuz Şehitler Camisi'nde ikindi namazı sonrası düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, garnizon komutanları ile şehidin annesi Hatice Topal, babası Salih Topal ile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz'ın kıldırdığı cenaze namazında şehidin babası Salih Topal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın arasında saf tuttu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Akar şehidin cenazesine omuz verirken, bir süre askerlerce taşınan Topal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu daha sonra top arabasına konuldu.

Şehidin cenazesi yakınlarının göz yaşları ve tekbirler eşliğinde mezarlığa uğurlandı.

Şehit Topal'ın naaşı, törenin ardından Samandıra Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Paylaş

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır. Hakaret, küfür ve suç teşkil eden içerikler onaylanmaz.

İlgili Haberler

Tümü