TRabzon'da Kardeşlik İftarı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletvekilleri, protokol ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Yavuz Selim Stadı'nda gerçekleşen Gaziosmanpaşa
Gaziosmanpaşa ile TRabzon Belediyesi Ortak İftarı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletvekilleri, protokol ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Yavuz Selim Stadı'nda gerçekleşen Gaziosmanpaşa Belediyesi ile TRabzon Belediyesi Ortak İftarı muhteşem oldu.
Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu
Gaziosmanpaşa'dan Trabzon'a kurulan kardeşlik köprüsünde iftarımızı onurlandıran içişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, milletvekillerimize, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum.
Hasan Tahsin Usta
Gaziosmanpaşa'dan Trabzon'a kurulan kardeşlik iftarımızı onurlandıran İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Trabzon Milletvekillerimiz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve 6 bin hemşehrimizle aynı sofrayı paylaştık.