7 Kasım 2026, Cumartesi
SPOR

TRABZONSPOR 2-1 GAZİANTEPSPOR

F Grubu'na Nazilli galibiyetiyle başlayan bordo-mavililer, grubun ikinci maçında Gaziantepspor'la karşılaştı.

1014
TRABZONSPOR 2-1 GAZİANTEPSPOR

 TRABZONSPOR 2-1 GAZİANTEPSPOR

TRabzonspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. Kupada 2'de 2 yapan bordo-mavililer, son 8 gündeki 3. galibiyetini aldı.

F Grubu'na Nazilli galibiyetiyle başlayan bordo-mavililer, grubun ikinci maçında Gaziantepspor'la karşılaştı.

TRabzonspor Ziraat Türkiye Kupası 2. maçında Gaziantepspor’u 2-1 mağlup etti.  Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan maçta Gaziantepspor 10. dakikada İsmail’in attığı golle 1-0 öne geçti. Süleyman’ın 49. dakikada kendi kalesine attığı golle eşitliği sağlayan bordo-mavililere galibiyeti getiren golü 80. Dakikada genç futbolcu Muhammet attı.

SADİ TEKELİOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Tipik bir kupa maçı oynadıklarını belirten Tekelioğlu, “Oyuncuların bu tür maçları çok ciddiye almadığı geçmiş dönemde rastlanır hadiseler. Seyircisiz maç. Motivasyonu düşük bir maç. Böyle de olunca sevimsiz, tatsız, tuzsuz futbol çıktı ortaya. Bu maçın şekeri de vardı; Muhammet ve Yusuf’tu bana göre bu şekerler. Muhammet’in ikinci maçında da gol bulması, pozisyona girmesi, bizim adımıza bu gecenin en önemli hadisesiydi. Ayrıca üç puan da önemliydi. Ama futbolla ilgili çok fazla söylenecek bir şey yok. Son haftaların sevilerek, özlenerek izlenen Trabzonspor’u bu akşam yoktu. Ama kupada var olduğumuzu gösterdik” dedi.

Tekelioğlu, genç oyuncuları kullanmasıyla ilgili olarak ise, “Altyapı ve üst yapının ikisinde birden çalışmamış antrenörler iki tarafı da acımasızca eleştiriyorlar. Bunun kıyaslamasını iki tarafta da çalıştığımız için görüyoruz. Altyapıdaki potansiyeli biliyorum. Bu çocukların da iki maç sonra buradaki oyuncular kadar koşacağını, mücadele edeceğini biliyorum. Bunu risk olarak da değerlendirebilirsiniz. Ama geleceğini düşünen kahraman olamaz. Biz kendi geleceğimizi değil, kulübün geleceğini düşünüyoruz. Amacımız genç oyuncuları birer birer takıma kazandırmak” diye konuştu.

Paylaş

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır. Hakaret, küfür ve suç teşkil eden içerikler onaylanmaz.

İlgili Haberler

Tümü