Türkiye İçin Sokağa Çıktı Ve Şehit Oldu
Cevad kahraman bir insandı, Türkiye için sokağa çıktı ve şehit oldu, çocukları bizim çocuklarımız eşi bizim evladımızdır.
Türkiye İçin Sokağa Çıktı Ve Şehit Oldu
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Faslı Cevad Merrun'un kabrini ve ailesini ziyaret etti.
Aile fertlerine taziyelerini sunan Sayın Davutoğlu, "Bizim ülkemizde Allah rızası için vefat edenler bizim de evladımızdır. Bizde şehit annesi ve babası aynı zamanda bütün toplumun anne ve babasıdır. Fas'ta temsilciliğimiz olarak büyükelçiliğimiz var, bundan sonra bizim için artık siz de varsınız. Cevad kahraman bir insandı, Türkiye için sokağa çıktı ve şehit oldu, çocukları bizim çocuklarımız eşi bizim evladımızdır." dedi.
Şehit Merrun'un anne ve babası ise Davutoğlu'nun ziyaretinden çok memnun olduklarını ve "ikinci vatan" olarak gördükleri Türkiye'yi çok sevdiklerini belirttiler.
Fas'ın kuzey bölgesinde yer alan Tanca'da yaşayan Merrun ailesini ziyaretinde Davutoğlu'na, eşi Sare Davutoğlu, Türkiye'nin Rabat Büyükelçisi Ethem Barkan Öz ve beraberindeki heyet eşlik etti.