7 Kasım 2026, Cumartesi
ORTA MANŞET HABER

Yeni Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici

Ekrem Dumanlı'dan boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevine Sayın Abdülhamit Bilici getirilmiştir. Kendisi kurumumuzda çok önemli görevler üstlenmiştir.

864
Yeni Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici

 ZAMAN’DAN AÇIKLAMA

Yeni Genel Yayın Yönetmeni

Abdülhamit Bilici

Malum olduğu üzere Ekrem Dumanlı, Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etmiştir. Sayın Dumanlı'ya 14 yıllık emeğinden dolayı teşekkür ederiz. Okurlarımızla da paylaşmak isteriz ki, Dumanlı yazılarına gazetemizde devam edecektir.

Ekrem Dumanlı'dan boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevine Sayın Abdülhamit Bilici getirilmiştir. Kendisi kurumumuzda çok önemli görevler üstlenmiştir. Bu görevi de layıkıyla yapacağına kuşku yoktur. Kendisine başarılar dileriz.

ZAMAN

DUMANLI’DAN BİLİCİ’YE TEBRİK

Twitter üzerinden mesajlaştılar

Değerli arkadaşım ve meslektaşım Abdülhamit Bilici'nin yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.

ABDÜLHAMİT BİLİCİ

Çok teşekkürler. Sizin gibi değerli & yiğit bir gazeteciden böyle bir görevi devralmak büyük onur. Allah mahçup etmesin.

Yeni görevim için tebrik ve dualarını paylaşan tüm dostlara teşekkür ederim. Herkes için demokrasi ve adalet mücadelesini beraber vereceğiz.

Paylaş

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır. Hakaret, küfür ve suç teşkil eden içerikler onaylanmaz.

İlgili Haberler

Tümü