Niyet ne? Faşing mi?
Utanmadan Çanakkale şehidlerimizin baş ucunda içkili alem yapan CHP'nin sabıka kaydında yazılı 1962 Kadeş rezaleti de unutulmayacaktır.
Haberlerin yönetildiği modüldür
Utanmadan Çanakkale şehidlerimizin baş ucunda içkili alem yapan CHP'nin sabıka kaydında yazılı 1962 Kadeş rezaleti de unutulmayacaktır.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 57’inci Alay’a Saygı Yürüyüşü’nün sonrasında Conkbayırı’nda gazetecilere...
‘‘Şehitlerin mekânında Şarap Votka Alem Dans!’’
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından paylaştı...
1989-1994 yıllarında Köprübaşı’nı yöneten Sancak, tecrübeleriyle son kez gelmek istiyor.
Adil Öksüz’ü koruyan el hala korumaya devam etmek niyetinde. Ama biz de bu işi açığa çıkarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.
Çaykur Rizespor, rakibi B.B. Erzurumspor’u da yenerek 3 maçta 3 galibiyet elde etti.
Yetenekli ve becerili hakemlerimiz var ama maalesef onlar da hazır değiller. Bugün de hazır olmadıkları bir sayfayı kapattılar. Umarım onlar da biran önce lige hazır olurlar.
“Kararlı bir şekilde, tıpkı Sultan Alparslan, Selahattin Eyyubi, Yavuz Sultan Selim ve Gazi Mustafa Kemal’in yaptığı gibi, ancak bir ve beraber olursak zulmün ve kötü gidişin önüne geçebiliriz. Türkiye’nin 2023 hedefleri, sadece bizim değil, tüm coğrafyamızın kurtuluş anahtarıdır. Türkiye’nin 2053 ve 2071 vizyonları, bizimle birlikte tüm kardeşlerimizin aydınlık geleceğinin müjdecisidir”
Sayın Başbakan Peşmerge yönetimini madem devlet olarak tanımıyordu da, 26-27 Şubat 2017’de Ankara ve İstanbul’da sözde Kürdistan bayrağının asılmasıyla ilgili rezaletler serisine niçin sessiz kalmıştır?
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.